1stk Foråret Vanvid År-of-the-Round Kunst Linje Håndlavet Blanke Antikke Notebook Serie af Kinesiske Malerier Distribution

s29912

Ny vare

kr29.34

Tips:

For at undgå engros-processen og nogle unødvendige problemer bagefter, det tager et par minutter til at læse den store ' s engros-regler, før du besøger butikkens venner.Hvis du har spørgsmål eller forslag, kan du straks sende dem.Tak skal du have.

1, over 300 nationale forsendelse, ingen fjerntliggende områder, kun postgang. 2,100 yuan fra den blandede parti, enkelt produkt, der grundlæggende garanti i mere end 2 sæt, et multi-farve, så vidt muligt, den gennemsnitlige fordeling af forsendelser, genopfyldning er også 100 yuan.

3, prisen på hjemmesiden er prisen, ikke på vegne af hår, store beløb, der kan finde online kundeservice for at diskutere.

4. Efter valg af den gode varer, tilføje varemodtagelse til at fotografere dem sammen og porto vil blive genereret automatisk.

5. Forsendelse inden for 48 timer efter betaling, vil vi straks kontakte dig, hvis der er en nødsituation, der kan være afsendt omgående.

6, vores lille overskud, produktet er beskadiget i transit, så de to parter bærer halvdelen (vores emballage er meget strenge, at sandsynligheden for skader er meget lille), så accepter re-skyde.

7. De produkter, der kan blive fotograferet på hylden, er stort set fyldt op.Nogle produkter, der er midlertidigt udsolgt, vil blive bemærket på leveringen.Efter at have modtaget de varer, vil vi kontakte kundeservice for at ansøge om en refundering.Vi vil ikke udstede en separat udskiftning.

Vi vil straks kontakte dig, hvis der er mere lager

8, på efter-salg problem, bedes du modtager varen inden for 3 dage af kernen på antallet og kvaliteten af barnet, hvis eventuelle problemer i tide til feedback til kundeservice behandling.

Påmindelse: Før vi sender vores produkter, sender vi to kolleger til at kontrollere mængden og stil.Efter modtagelsen, bedes de kontrollere omhyggeligt emballagen, og kontrollér, at der ikke er tegn på skader eller indlysende nedlæggelse.

Du kan kontrollere mængden omhyggeligt efter modtagelsen.Hvis du finder nogen problemer, bedes du kontakte kundeservice efter alle verifikation.

9, integritet og forståelse kan gøre samarbejdet mere langtidsholdbare!Jeg ønsker jer alle en blomstrende forretning med rigelige finansielle ressourcer. ◆På grund af den mangfoldighed af farver, af nogle punkter, vi normalt sende dem tilfældigt, og afsætte så meget som muligt, når der er tilstrækkelige lagre.

◆ Baby i butikken, er den faktiske vægt, vil systemet automatisk klar fragt, for at opfylde den rækkefølge af pakken, bedes du kontakte kundeservice når ordren ændre fragt

Betaling og levering spørgsmål

Kunder kan bruge Alipay til at fange de varer, du har brug for i butikken.

Derudover kan vi også bruge bankoverførsel.Bankoverførsel pro, bedes du kontakte kundeservice med din bestilling umiddelbart efter overførslen, skal du tjekke og bekræfte modtagelsen og arrangere levering til dig.

Betaling tid efter betaling

Ordrer, der er betalt før klokken 3 i eftermiddag, bliver afsendt samme dag.Men på grund af den store volumen af forsendelser hver dag, kan der være tilfælde, hvor et produkt er ikke fyldt..Vi vil være udstyret inden for 48 timer.For de brudte farver på grund af den ophørte.Vi vil kontakte kunden på den første gang til at forhandle om at veksle penge eller på anden måde.Stræber efter at skibet i tide!

 • Dække Hårdhed: Blød Skrivebog
 • indre papir størrelse: 194*134mm
 • der er knyttet elementer: Andre
 • farve: Tilpasselig
 • indre papir vægt: 80(g)
 • Model: CYN
 • Stil: årgang
 • Med Lås: No
 • Betrækket: Papir kvalitet
 • Post Nummer: CYN
 • indhold materiale: tom kraftpapir
 • Side Bindende Tilstand: Udstyret
 • Trykt Logo: kan
 • Bruger: Daglige Notater
 • Mærke: BZNVN
 • Bindende: Andre

Tags: kinesiske notebook, notesblok, a5 notesbog, emo college nettet papir, i kinesisk stil, foto memo, rejsende notebook tilbehør, notebook søde notesblok, butterfly notebook, dagsorden.

Anmeldelser

Dina Volg
2020-12-01
5/5
Very nice. It's a little darker q the photo but I like it anyway.

Tilbehør