4stk 6 eller 7Inch Guld Hårnål Ben til at Installere Metal Ben til Møbler Midten af Århundredet Moderne Ben for Kaffe og Slutningen Borde, Stole

s29815

Ny vare

kr176.12 kr153.22

✔️ ET godt ØJE FOR DESIGN – Dit hjem er en afspejling af din personlighed, så sørg for, at dine møbler er at sige alle de rigtige ting!Brug INTERESTHING Hjem hårnål bordben til at designe og skabe husstand stykker, som du vil elske i mange år frem. ✔️ MINIMAL TID, MAKSIMAL EFFEKT – Hjem forbedring projekter behøver ikke at tage dage eller endda timer - til at fuldføre!Vores sofabord ben leveres med forborede huller og skruer, så installationen er hurtig og smertefri for alle niveauer! ✔️ UENDELIGE MULIGHEDER – Hvorfor sætte en grænse for din kreativitet?Brug INTERESTHING Hjem metal bænk ben for en bred vifte af DIY-projekter.Tilføj en industriel flair til det traditionelle sofabord, eller give et moderne accent til et retro stol. ✔️ BONUS GULV BESKYTTERE – Når du køber et sæt midten af århundredet moderne legs du vil også få en GRATIS sæt af gummi fødder!Brug dem til at beskytte dine gulve mod beskadigelse, eller som en ekstra stabilisator for at stå vaklende eller en tabel.

Hårnål Metal Og Bordben | A Midten Af Århundredet Moderne Opdatering

Der kommer altid et tidspunkt, hvor du skal give dit hjem en opdatering.Midten af århundredet moderne stil, der er altid et solidt valg, da det går på tværs af de tendenser i tiden, som byder på en klassisk, men elegant look, som nemt kan passe ind med resten af din indretning.

Midten af århundredet moderne boliger kan tilbyde en blanding af både traditionel stil og moderne opgraderinger, at skabe den perfekte midlertidige rum i dit hjem.Når du vælger en alt i en hårnål ben, med 20 Skruer og Gulv Beskyttere i prisen, du får en lidt industriel stil, midten af århundredet moderne appel, som kan hjælpe dig med at opgradere din stue i kun et par minutter.

Uanset om du er på udskiftning af gamle ben på dine møbler eller blot ønsker at oprette en Hårnål Metal, sofabord, Hårnål Metal Ben med 20 Skruer og Gulv Beskyttere i prisen kan levere lige med det samme.Disse hårnål ben har en monteringsplade, der har fire forborede huller.Dette sæt leveres med 20 holdbare skruer med fem skruer, der er udpeget til hvert ben.Blot at bore i de skruer, og du er god til at gå.Bemærk venligst, at nogle skruer kan ikke være egnet til alle overflader.

Hårnål Metal Og bordben, der ikke kun har 20 Skruer til fast installation tilbyder også gratis Gulv Beskyttere, der kan stoppe nogen ridser eller andre skader, der opstår til dine gulve.Sort i farven, disse ben er fremstillet af koldvalset, heavy-duty steel, som byder på overlegen styrke og støtte.Opdatere alle gamle og tabeller, end tabeller, night stands og mere med disse ben.

For disse Hårnål ben og få klar for de komplimenter, Nyde !

  • Materiale: Metal
  • Metal Type: Jern
  • Bruger: sofa
  • Type: Møbelben

Tags: jewelri, farvet akryl sofabord, møbler nivellering ben, klip håret, hamy møbler sofa, penumatic hårnål ben, coffee shop, soveværelse møbler område!, spisebord ben, for møbelben.

Anmeldelser

Zapolyarka
2020-09-05
5/5
Envío muy rápido, unos 10 días a España. Muy bonitas, tal y como se ven en la foto, y parecen muy resistentes. Las he vuelto a pedir.
Konkol A
2020-11-01
5/5
Very good, received quite quickly, and perfect appearance.
Klepa 88
2020-08-18
5/5
I am satisfied:)! can recommend items and also seller/producer

Tilbehør