2 Pc 6 Tommer Positionering Square, 90 Grader Højre Vinkel Klemme som Tømrer Hjørne Klemme CNIM-Hot

s29747

Ny vare

kr85.30 kr65.69

Vi tilbyder rabat for stor mængde.Velkommen til at kontakte os!

2 Pc 6 Tommer Positionering Square, 90 Grader Højre Vinkel Klemme som Tømrer Hjørne Klemme CNIM-Hot

PROFESSIONELT VÆRKTØJ - Dette Tømrer-Kvadrater perfekt til professionel brug til fastspændt til at bokse, billedrammer, hylder og skabe samt uden hjørner.osv., til at hjælpe med at sprøjte i løbet af lim op.

ROBUST OG NYTTIGT - Det er meget praktisk i mange programmer med dette værktøj til træbearbejdning og brug for en ret vinkel passe og hjælpe med at samle træ dekorative kasser og andre projekter.

HØJ KVALITET - Lavet af høj kvalitet plast, der sikrer optimal holdbarhed og let anvendelighed, det gør positionering firkanter let at spænde og stærk nok til ikke at flex.

NEM AT BRUGE - Både i og uden kanter af disse Positionering Pladser værktøjer, der kan tjene som krævende opmålings guides.Og der er mere.Præget graduering (i tommer og millimeter) er støbt ind i felterne, for at give nem måling vejledning.

Positionering Pladser er præcis 90 grader og fantastisk til billedrammer, skabe, små kasser eller skuffer osv .Lavet af en form af polyresin og holdbar.Professionelt værktøj til træbearbejdning og præget graduering (i tommer og millimeter) er støbt ind i felterne, for at give nem måling vejledning.

Vigtige Funktioner:

2 klemme-den præcision maskinarbejder pladser, 6 i.

Fremstillet af high-impact opskummet plast

Pladsen op perfekte hjørner i din træbearbejdning projekter

perfekt til limning og montering af dine kasser, skuffer, billeder, møbler, frysere, dukkehuse, osv.

farve:rød

Materiale:plastik

Pakkens Indhold:

2 * Højre vinkel klip

Særlige påmindelse,skal du ikke bruge dette produkt med acetone.

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Om Os

Vi leverer god produkt med den bedste pris,vi støtter Engros/Drop Shipping For

1. Drop Shipping ordre, bedes du bemærkning"dropshipping orden", vi vil prioritere det.

2. For Engros - /Drop Shipping-ordrer, hvis du har nogen ideer om prisen eller pakken,bedes du kontakte os i forvejen,vil vi give dig den bedste service til at opfylde dine krav.

Om Betaling

Hvis du møder problemer, når du foretager betalingen, bedes du kontakte Spk-region11.dk Kundeservice for at bede om hjælp:

Om Overførsler

1.Vi vil sende de ordrer ASAP i løbet af 2-5 dage(undtagen weekender og på helligdage), når din indbetaling er fuldført normalt.

2.Skriv din fulde leveringsadresse med korrekte telefonnummer og postnummer, især Rusland og Hviderusland købere, skal du bekræfte dit fulde navn.

3.Vi leverer både post forsendelse og hurtig ekspedition / forsendelse.For de fleste lande, indlæg shipping tager omkring 25-35 hverdage, og længere for nogle lande som Brasilien, Peru.

Hurtig forsendelse indgaa DHL, EMS, Spk-region11.dk Premium Forsendelse og Særlige Linjer, som Aramex.Det tager omkring 7 dage.(Det vil forsinke hvis dit land opfylde nogle problemer,Arbejderne strejke,vejr problem, og så videre.)

Om Efter-salg Service

Vi er en pålidelig sælger, og vi har vores faglige efter-salg service til alle vores skikke.Hvis der er nogen spørgsmål, om den ordre,bedes du kontakte os i forvejen ,vil du altid blive her, indtil du får en glad svar.

Om Feedback

1. Tjek venligst pakken og post, når du får omhyggeligt at sørge for der er ikke noget problem.

2. Hvis du har enhver problem eller ikke er helt tilfreds med din pakke,skal du ikke tøve med at kontakte os først, før de forlader negativ feedback.Vi vil løse problemet for at tilfredsstille dig.

3. Hvis der ikke er noget problem, venligst forlade os 5 stjerne positiv feedback.

Din bekræftelse er vores største motivation ! ! !

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Plast
  • Certificering: INGEN
  • DIY-Forsyninger: ELEKTRISK

Tags: afretningslag tømrer-klemme, tømrer-værktøjer klemmer, flip hængsel, hjørne mate, hjørne tryk på, scon, tømrer-klemme kit, klemme hjørne, 90 klemme grad, tømrer-klemmer, elastik.

Tilbehør