Japansk friturestegning Pot Rustfrit Stål Frituregryde med Termometer og Låg Husstand Tempura Fryer Puljen til Køkken Madlavning

s29365

Ny vare

kr211.60 kr143.86

Bullet Punkter:

1、Praktiske i Brug: Med frituregryde, du kan gøre olie-temperatur kontrol mere præcis.

2、Rustfrit Stål: Den fryer er lavet af rustfrit stål, holdbar, kendetegnet ved god isolering ydeevne, som er meget velegnet til stegning.

3、Nem at Rengøre: Den fryer funktioner den kolde touch-håndtag til at være let at rengøre og opbevare.Den aftagelig wire rack kan dræne overskydende fedt fra mad.Oliestanden på fryer organ, der minder dig om den rette mængde af olie, og du vil ikke spilde madolie.

4、Bred Anvendelse: fryer er kompatibel med alle typer af brand kilder, herunder brand kilder af gas komfur, induktion komfur, elektrisk komfur.

5、Sikker at Bruge: fryer har den Japansk-stil nittet buet håndtag, der er sikkert og fast i brug.

Specifikationer(om):

Navn: Tempura Fryer

Materiale: 201 rustfrit stål

Størrelse: som vist på billedet (størrelsen af det produkt, der er målt manuelt, kan der være en vis tolerance)

Puljen diameter: 20,5 cm/8.07 i

Puljen dybden: 13.5 cm/5.31 i

Ansøgning: induktion komfur, gaskomfur

Funktioner: det har funktionalitet som en brændstofbesparelse, stænktæt, praktisk olie filtrering og nem rengøring.

Brug og bemærkninger:

1. Den nye pulje kan anvendes uden nogen speciel metode til åbning af puljen.Det kan anvendes efter rengøring.Når rengøring af puljen, bemærk venligst at dette termometer kan ikke vaskes.Bare tørre det af med en klud hver dag.

2. Denne pulje er designet til at spare olie.Når du bruger det, i forhold til mængden af ingredienser, bare sætte en passende mængde af spiselige olie i det.

3. Denne pulje kan anvendes til hjem stegning.Og det er velegnet til stegning forskellige fødevare ingredienser.Olie-temperatur for forskellige fødevareingredienser, der kan styres uafhængigt af vedlagte termometer.

4. Når rengøring af gryden, låget og filter kan fjernes og rengøres.Og de objekter, såsom stål kugler er ikke tilladt at tørre kroppen af puljen.Og bemærk venligst, at termometeret er forbudt fra vask.

Packing Liste:

1 * Fryer

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

 • Type: Tempura Fryer
 • Materiale: 201 rustfrit stål
 • Puljen diameter: 20,5 cm
 • Funktion: Brændstofbesparelse Splash proof Praktisk
 • Størrelse: as shown in the picture
 • Puljen dybde: 13.5 cm
 • Navn: Fry Pan
 • Mærke: AIHOME
 • Anvendelse: Induktion komfur, gaskomfur
 • Model-Nummer: frituregryde
 • Certificering: CIQ
 • Ark Størrelse: 24cm
 • Gældende Komfur: Induktion Komfur

Tags: fryer olie, mælk pan, seeed, marmit, japanske lygter varer, guld halskæde hamsa, escurreplatos cocina, model madlavning pot, el-hot pot, emalje gryde.

Anmeldelser

Shkoda Mc
2021-01-04
5/5
prompt delivery and the deep fryer is good quality.

Tilbehør