RC Drone Flash LED Trådløse Lys For RC Fix Fløj en Flyvemaskine, Helikopter med LED-Lys Med Opladning Kabel-Nye RC Dele Drone LED Lys

s29301

Ny vare

kr252.98 kr141.69

RC Drone Flash LED Trådløse Lys For RC Fix Fløj en Flyvemaskine, Helikopter med LED-Lys Med Opladning Kabel-Nye RC Dele Drone LED Lys

Funktioner: drone lys er designet til at løse fløj.Vanddråbe form med super-strømline design, der gør flyvning sjov.LED-lys er lys og synligt, synligt i 500 meters rækkevidde, smukt og holdbart.Støtte trådløs forbindelse, der er nem at installere og fjerne.Det er lys, som ikke vil tilføje ekstra byrde for at drone. 3 forskellige scintillation tilstande: dobbelt flash, hurtig flash, flicker flash.Energieffektive standard design, der kan bruges til mere end 3 timer uafbrudt.Udstyret med 2 opladning kabler, er en afbalanceret lithium batteri oplader kabel, er et kabel med USB-opladning modul.

Specifikationer:

Materiale: Plastik

Farve: Rød + Hvid + Grøn

Lys Størrelse: Ca. 4.7 * 1.5 * 1.5 cm / 1.9 * 0.6 * 0.6 tommer

- Spænding: 3,7 V

Batteri Kapacitet : 85mAh

Vægt: 50g

Type: RC Tilbehør

Funktion: Giver Lys

Pakken Indeholder:

3 x Drone Lys

2 x Oplader Kabler

6 x Klistermærker

1 x Sæt Drone Beskytte Tynd Film

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Spk-region11.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

 • Bruger: Biler & Fjernbetjening Legetøj
 • Materiale: Metal
 • Fjernbetjeningen Peripherals/Enheder: Motor
 • Mærke: YOSOO
 • Type3: For RC Fix Fløj en Flyvemaskine, Helikopter
 • Navn: Drone LED Lys
 • Opgradering Af Reservedele/Tilbehør: Drone LED Lys
 • Funktion: RC Accessory
 • Af Forbrugsstoffer: Drone LED Lys
 • Størrelse: Approx. 4.7 * 1.5 * 1.5cm / 1.9 * 0.6 * 0.6inch
 • Model-Nummer: Drone LED Lys
 • Tekniske parametre: Værdi 2
 • Type2: RC Drone Flash LED Trådløse Lys
 • For Køretøj Type: Biler
 • Item: Drone Flash LED Trådløse Lys for RC Fix Fløj
 • type1: RC Dele
 • RC Reservedele & Accs: Drone LED Lys
 • Fire-hjulstræk Egenskaber: Drone LED Lys

Tags: jeans egirl kvinde, jeans damer sexet, jeans højt passer xs, dog vibrerende toy, jeans medier kjole, dog vinteren bichon, jeans hip hop rød, jeans blonder simpelt, jeans mandlig glat.

Tilbehør