80pcs-Antik Sølv / Bronze Kors Charms 2-Sidet 17x14mm

s29292

Ny vare

kr39.64

Produkt Beskrivelse

Materiale

Zink metal legering

Størrelse

17x14mm

konvertering: 1 tomme = 25,4 mm

Farve

Antik Sølv/bronze

Mængde

Del Nr.

Bemærk.

Vi kan acceptere brugerdefineret.Plesae kontakte os

Hvis du har problemer, bedes du kontakte os, før du bestiller.

Betaling

1. Vi accepterer betaling Nogen Måde.

2. Betaling skal være foretaget senest 15 dage efter auktionen.

3.Hvis du ønsker nogen ændringer (farve, pakker, er værdien af erklæringen, osv.) , bare for at efterlade en note for at lade mig vide, når du sender en ordre.

Forsendelse

1).Forsendelse omkostninger: Klik på Forsendelse og betaling tab på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer.Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger.

2).Almindelig levering: Normalt tager det 5-18 dage fordelivery til USA af ePacket og 10-35 dage til at alle lande som Kina Post Air Mail.Nogle gange fragt, kan være påvirket af regionale faktorer som langsom i fjerntliggende lande/region, ved en naturkatastrofe som storm, jordskælv eller af menneskelige faktorer som store endnu(Olympiske lege, vm etc.).Hvis pakke ikke er blevet leveret i 20 dage (Usa) eller 25 dage (Ikke-USA-Lande,bedes du venligst kontakte mig først, vil jeg tjekke det for dig.

3).For >=$150(Gratis Express Shipping, såsom UPS, EMS, DHL,FedEx, SF Hurtig,Aramex osv. )

4).Item Processing Time: behandlingstiden for en bestemt rækkefølge varierer med produkt-type og materiel status.For det meste, at behandlingstiden kan være 3 til 5 arbejdsdage.

Returret

Hvis du ønsker at bytte de elementer, der er modtaget, skal du kontakte os inden for 10 dage efter modtagelse af din ordre.Og, du skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige status.

  • Element Type: Charms
  • Charms Type: Religiøse
  • Mærke: CUSTOMAMA
  • Model-Nummer: Charms
  • Stil: Classic
  • Materiale: Metal
  • Metaller Type: zink Legering
  • Bøde eller Mode: Mode

Tags: antik bronze kors, goggle stjerne, air force 1 mca, mcqueen kvinder, håndtag varm, sort cap med ring, kopper og krus til sublimation, træfiber, xerox 3360, træ-æske med cross.

Tilbehør