Guitar, Bas Ærgre sig Gummi Hammer Hammer Hammer Aftagelig Udskiftelige Bånd Gribebræt Fretwork til Guitar, Bas, Mandolin Ukelele

s29281

Ny vare

kr43.42 kr25.19

Guitar, Bas Ærgre sig Gummi Hammer Hammer Hammer Aftagelig Udskiftelige Bånd Gribebræt Fretwork til Guitar, Bas, Mandolin Ukelele

Fret hammer funktioner udskiftelig dobbelt gummi hoved, holdbar for at gå på pension og justering af bånd, men også for møtrik, bro og andre dele, bløde hoved levere et ret kraft og giver god beskyttelse til dit instrument.

Funktioner:

Multi-funktionelle værktøj til guitar, ukelele, mandolin, bas osv.

Det kan bruges til at reparere og justere ærgre sig, men også for møtrik, bro og andre dele.

Bløde og holdbare hammer, med gummi og plast udskifteligt dual hoveder for at reducere skader på din værdifulde instrumenter.

Holdbar metal rørformede, ergonomisk design, for at spare kræfter.

Gummi-indpakkede håndtag, anti-udskridning og behageligt for brug.

Let, nemt for udførelsen.

Specifikationer:

Materiale: Metal Og Gummi

Emne Størrelse: 25 * 6.2 * 2.3 cm / 9.8 * 2.4 * 0.9 i

Element Vægt: 174g / 6.2 oz

Pakke Størrelse: 25 * 6.2 * 2.3 cm / 9.8 * 2.4 * 0.9 i

Pakke Vægt: 175g / 2.5 oz

Pakke Liste:

1 * Hammer

Bemærk:

Den guitar ikke inkluderet i prisen.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Leveringstid:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Spk-region11.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Spk-region11.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

  • Mærke: ammoon
  • Type: Guitar, Bas Ærgre Hammer
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: Guitar, Bas Ærgre Hammer

Tags: samsung s5 guitar, gribebrættet til elektrisk guitar, humbucker for bas guitar, violin guitar guitarer, med prs guitar, træ til akustisk guitar, eq til akustisk guitar, anker elektrisk guitar, eq bass guitar, tremolo for bas guitar.

Tilbehør