100CM Lang Håndtere Ukrudt Remover Holdbar Græsplæne Weeder Udendørs Værftet Grass Root Aftrækker Værktøj Haven Plantning Element

s29267

Ny vare

kr47.83 kr30.58

{infomodule}

Funktioner:

Hader du weedss ødelægge din smukke have Er det vanskeligt at fjerne weedss på græsplænen Er du træt af at bøje sig over og ondt i ryggen Dette fremragende weedser er den perfekte løsning!

◆Let at fjerne invasive weedss i haven uden smerter i knæet, der er forårsaget af knælende.

◆ Det kan også ilte jorden og danne en sund græsplæne uden at beskadige græsset.

◆Det er heavy-duty rustfrit stål kløer, der kan forstå rødderne af weedss fra flere retninger, og træk dem ud af jorden, mens foden platform kan nemt øge den kraft til at trænge igennem hårde jord i størst muligt omfang.

◆ Meget velegnet til alle med rygsmerter.Den holdbare lang aksel, betyder ikke nødvendigt at udgrave eller bøje, og dermed mindske presset på kroppen, og den er nem at skubbe mekanisme på håndtaget udgivelser weedss, der er trukket ud i skraldespanden uden at tvinge dig til at bøje sig ned og fjerne det med hånden.

Specifikationer:

Navn: weedser

Farve: Grøn

Materiale: Rustfrit Stål + Plast

Størrelse: 100cm/39.37 i

Pakke Størrelse: 50*22.5*5cm/19.69*8.86*1.97 i

Vægt: 525g

Sådan skal du Bruge:

Placer den åbne pote på toppen af ukrudt med til at trække det ud.Tryk ned med fødderne og presse spidsen i jorden.Tryk på den øverste spring ned for at bringe de skarpe kløer tæt på roden af ukrudt, og derefter trække ukrudt op af jorden.

Pakke Inkluderet :

1 x weedser

Bemærk:

1. Bemærk, at 1-3cm fejl på grund af manuel måling.

2. Den farve kan have forskellige som forskellen displayet, skal du forstå.

3. Undlad at bruge dette værktøj, hvis det kan forstyrre din kabler i jorden.Beskyt dine fingre fra klemme.Holde utilgængeligt for børn og dyr.For bedste resultat, brug i fugtige jord efter regn eller vanding.I meget tætte jord, drej herbicid lidt før udvinding.

  • Certificering: INGEN
  • Materiale: Rustfrit stål + plast
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: Meigar
  • Navn: weeder
  • Størrelse: 100cm

Tags: plæneklipper hjul, afleveret haveredskaber, haven af for ukrudt, haven weeder, kunstig græsplæne, have ukrudt, philips elkedel element, balkon have værktøj, bedømt ukrudt aftrækker, grinder ukrudt.

Anmeldelser

Zavaliomg
2020-12-19
5/5
I arrive sooner than expected. I haven't tried it yet but it looks good quality.
Atletica Spb
2021-01-26
5/5
Muy buen producto, cumple lo prometido

Tilbehør