Gratis Forsendelse 6D125 oliekøler Dække For Gravemaskine Komatsu PC400-8 PC200-3 PC400-3 PC400-6 PC450-7

s29062

Ny vare

kr778.28

Shopping Bemærk: Vi tager alvorligt, at vores forretning, og vi håber, at du er den samme!!!

1. Kommunikation er meget vigtigt, at vi kan sende brev til dig under shopping periode, hvis du ikke besvarer, vil vi henviser du er enig med vores forslag, kan du undersøge vores budskab i de næste 2 dage, når du har bestilt.Hvis du ikke svar på vores brev, vil vi henviser du er enig med vores forslag!!!

2.Hvis du ønsker at give op rækkefølge, skal du vælge annuller-grund som"jeg vil ikke have det"eller"anden grund", vil vi fuldt ud refundere dig.Tak for din venlighed og forståelse.

3.Sørg venligst for, at dit telefonnummer er 100% tilgængelige og korrekte, for hurtig selskab kontakt med dig når varen er nået frem til dit land. 6D125 oliekøler Dække For Gravemaskine PC400-8 PC200-3

1. Prisen er for 1 sæt som billedet viste.

2. Anvendes Til 6D125 1 sæt er Pakket i en pakke, som viste foto

Vi sender til hele Verden (med Undtagelse af nogle lande og APO/FPO), din bestilling-mailadresse skal bekræftes, som du skriver.

Gratis forsendelse ordre vil skibet ved Spk-region11.dk Standard Shipping eller Kina Post, der er Registreret Luft Parcel eller andre Særlige Line Express.

Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse

Ordrer, der blev behandlet inden for 1-4 arbejdsdage efter betaling kontrol

Leveringstiden afhænger af fragtfirmaet, Told og Post Afsendelse af destination og andre faktorer

Kommunikation er nøglen!!!

Kommunikation er nøglen!!!

Kommunikation er nøglen!!!

Sammenlign venligst med din gamle del og check om det er den korrekte del, før du køber.Vi gør vores bedste for at en liste med så mange detaljer som muligt.Hvis du ikke er sikker, så spørg os,hvis du har købt forkert, kan det blive returneret til en tilbagebetaling, men vendte tilbage på din regning.Hvis vi leverer forkerte dele, der ikke som du har bestilt, vil vi bære ansvaret for at sende eller tilbagebetaling.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, ikke kun os, endda hele verden sælgeren har samme politik

Vi står bag hvert produkt, vi sælger, er alle produkter vil blive grundigt undersøgt, før levere til dig

Vi accepterer e-Mail-anmodninger for vender tilbage inden 7 arbejdsdage efter modtagelsen af din ordre.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.

Vores garanti er begrænset til ansvar produkt og omfatter ikke andre skader.

Garanti bortfalder, hvis produktet har været uagtsomt beskadiget på grund af misbrug eller er forkert installeret.

For enhver udveksling eller refundere produktet skal være i original, ubrugt stand, omfatter tilbehør, nogen snavset ridser, skader,ændre størrelse, ændre nogen del af det element, vil opkræve et ekstra gebyr eller nægtet modtagelse.

Vi tager dit privatliv meget alvorligt.Vi hverken sælger eller udlejer dine kontaktoplysninger til andre marketingfolk

Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, bedes du give os positiv feedback, med 5 stjernet anmeldelse, som er meget vigtig for os.Vi vil være meget taknemmelige, hvis du kan efterlade din følelse af her.

Hvis du ikke er tilfreds med de produkter eller vores service, bedes du kontakte os inden de forlader nogle feedbacks, som vi vil løse problemet straks, tak

Venligst Besked til os fra 9:00.til 21:00. (GMT+8) mandag til lørdag .

Hvis du har spørgsmål, venligst besked til os og give os en chance for at hjælpe dig.Alle mails vil blive besvaret indenfor 1 forretnings dag (undtagen helligdage i Kina).Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sendt din besked, og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

Vi undskylder for det sene svar under ferie (medfølger søndagen)

 • Item Højde: 1cm
 • Emne Diameter: 1cm
 • Element Vægt: 2.3kg
 • Model Navn: 6D125
 • Nej. af Cylindre: 6
 • Materiale Type: Aluminium
 • Forskydning: 1
 • Element Type: Kølesystem
 • Item Længde: 1cm
 • Ekstern Afprøvning, Certificering: ISO9001
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • År: 1998-
 • Item Bredde: 1cm

Tags: hydraulisk station, r56, kina mini-gravemaskine, motor gaffeltruck, 6d22, cooler kit olie, cooper d, køler, hydraulisk olie radiator, gravemaskine radiator.

Tilbehør